Brze pripreme za maturu iz matematike

Muče vas određeni zadaci iz matematike? Zanimaju vas zadaci i rješenja s državne mature iz matematike? Trebaju vam brze pripreme za maturu iz matematike? Imate solidno znanje iz matematike, ali bi ipak htjeli rješavati zadatke sa državne mature iz matematike uz pomoć stručnjaka. Nepotrebno vam je izdvajati novce za ponavljanje iz cijelog gradiva iz matematike, međutim vama treba samo neki dio toga. Imamo rješenje za vas koje bi vam moglo koristiti, osmislili smo novi koncept !

Opis postupka brzih priprema

Na vrlo jednostavan i zanimljiv način ćemo organizirati ovakvu vrstu poduke koja će se sastojati od dva osnovna dijela poduke. Zadnji sat možemo organizirati na način da vam sastavimo probni ispit, no u skladu s dogovorom između predavača i pohađatelja.

VAŠI ZADACI SA RAZNIH DRŽAVNIH MATURA

Zadatke i upite s kojima pohađatelji dođu ćemo rješavati na početku sata. Predavač će analizirati i uočiti određene "rupe" u znanju pohađatelja te ih pokušati ispraviti. Jednostavno, ukoliko zadataka bude dovoljno za cijeli sat poduke će izgledati tako da ih predavač objašnjava i analizira. Ukoliko nemate pitanja za svaki sat ili nakon vaših pitanja predavač će preuzeti dio sata i obrađivati druge korisne zadatke.

NAŠI ZADACI IZ MATEMATIKE

Temeljem vaših upita predavač će procijeniti koji su najbolji zadaci i zaključci u danom trenutku. Stručna procjena i savjeti predavača kako treba pristupiti pojedinom zadatku sigurno će biti od pomoći. A budući da pripreme svakako izvodimo u grupi sa manjim brojem ljudi, predavač će se moći individualno posvetiti svakom pohađatelju.

CJENIK I TERMINI BRZIH PRIPREMA

Ciklusi za ovakvu vrstu priprema nisu fiksno određeni. Grupe će započeti kada bude prijavljeno minimalno 5 osoba za BRZE PRIPREME putem web stranice.

Brze pripreme u trajanju od 6 sati iznosit će 250 kn, dok će pripreme u trajanju od 15 sati iznositi 500kn. Dakle, prilikom prijave potrebno je u opisu napisati za koliko sati se prijavljujete.Stoga, svakako preporučujemo da se što prije prijavite ovdje ukoliko ste zainteresirani za ovakvu vrstu priprema da ne biste izgubili mjesto u željenom terminu !

Ukoliko vam trebaju općeniti savjeti kako se pripremati ili kako učiti matematiku, možete ih pronaći ovdje.